Medarbeidere

Merethe Solberg- eier og daglig leder                                            

Er  som poteten-kan brukes til alt….eller i hvertfall det meste;-)

Jeg er tilgjengelig både i skranken og på telefon.  Det er meg du skal snakke med om treningsabonnement og betaling/avtalegiro, og jeg hjelper også til med timebestilling til behandling og PT.

Fra tidligere har jeg bred erfaring som regnskapsmedarbeider og resepsjonist. Her på Frisk får jeg gjøre det jeg liker aller best, nemlig å jobbe med mennesker. Når du kommer hit skal du bli «sett» og tatt vare på!

Pål Fostervold- manuellterapeut- mobil 45023095                                                  

Manuellterapi er i familie med kiroprakti, osteopati og naprapati, men bruker trening som en del av behandlingen i tillegg til manuelle teknikker. Denne kombinasjonen gir ofte svært gode resultater!

Pål har lang erfaring som manuellteraput, og jobbing med tilrettelegging av trening for mennesker med muskel-og skjelettplage

Aud Anita Hanseninstruktør- mobil 40847599                                           

Instruktørutdannelse fra forsvaret og flere instruktørkurs fra Les Mills.  Hun er også instruktør i Mediyoga.  Anita har bakgrunn som psykiatrisk sykepleier og helhetsterapeut NHH. Hun er sertifisert psykoterapeut innen tankefeltterapi hos Mats Uldal, og har Reiki master bakgrunn.